AjánlatkérőKinyit / Bezár

Szolgáltatások

Grafikai tervezés

Ha nem csak a már elkészített grafikai anyagok kivitelezésére, hanem azok komplett megtervezésére is szüksége lenne, akkor a Color Nyomda ebben is segíthet Önnek. Tapasztalt grafikusaink olyan vizuális anyagot terveznek Önnek, mely biztos beváltja a hozzá fűzött reményeket legyen szó egy szórólapról, vagy éppen egy komplett kiadványról.

Bővebben

Bélyegző készítés

Számos olyan eszköz és kellék van, melyek alapvető fontossággal bírnak egy iroda eszköztárában. Ezek közül az egyik a céges bélyegző. Legyen szó aláírásbélyegzőről, dátumbélyegzőről, vagy egy kirakós bélyegzőről a Color Nyomda segít Önnek.

Bővebben

Matrica nyomtatás

Bátran kijelenthetjük, hogy a szórólapok és plakátok mellett napjainkra a matricák készítése vált az egyik legkeresettebb nyomdai szolgáltatássá. Ez a matricák széles körű felhasználhatóságának és a bennük rejlő jelentős marketingkommunikációs erőnek köszönhető. A matricák készülhetnek hagyományos papír, vagy vinyl kivitelben apró címke mérettől kezdve egészen az óriási, falakat beborító fólia matricákig.

Bővebben

Molinó nyomtatás

A molinó kiváló választás lehet reklámhordozó eszközként, ha egy hosszabb, akár több hónapig tartó kampányról van szó, hiszen alapanyagának köszönhetően igen tartós. Egy molinó mind kültéren, mind beltéren nagyon hatékony megoldásnak bizonyulhat.

Bővebben

Plakát nyomtatás

A plakátok a mai napig a leghatékonyabb offline vizuális kommunikációs eszköznek számítanak. Ha egy plakát megfelelően van kialakítva, akkor az emberek nem fognak csak úgy elsétálni mellette, hiszen egy ilyen plakát egyszerűen rákényszeríti az embert, hogy ránézzen, hogy megjegyezze annak üzenetét.

Bővebben

Naptár nyomtatás

Egy egyedi naptár nem csak arra kiváló, hogy könnyebben megjegyezhesse az ünnepeket, vagy az Ön számára fontos dátumokat, hiszen bármilyen naptárról is van szó az kiváló magán, vagy üzleti ajándék lehet, sőt még reklámhordozóként is megállja a helyét.

Bővebben

Önátírós anyagok nyomtatása

Az önátírós anyagok egyaránt készülhetnek színes, valamint fekete vegykezelt papírra. Az úgynevezett önátírós garnitúrák elemei színükben eltérő kivitelben készülhetnek, mely esetén eltérő lehet a papír, vagy a nyomtatás színe, de a grafikán elvégzett mutáció, vagy a sorszámozási is szolgálhat megkülönböztetésére. Az ilyen garnitúrák 2,3 vagy éppen 4 laponként vannak összeragasztva függően attól, hogy lapos garnitúráról van szó.

Bővebben

Boríték és levélpapír nyomtatás

Egy nagyobb cég nem engedheti meg magának azt a "luxust", hogy ne használja ki az egyedi céges levélpapír, illetve boríték nyújtotta marketingkommunikációs erőt. Egy levélpapír, vagy egy boríték az imázs építésnek is kiváló eszköze lehet, hiszen ezek használatával könnyen kitűnhetünk konkurenseink közül.

Bővebben

Prospektus nyomtatás

Egy céget, vagy annak termékeit, szolgáltatásait bemutató katalógus, prospektus esetén kimondottan fontos, hogy az milyen vizuális formát ölt, hiszen az ügyféltájékoztatás egyik fontos és nagyon hatékonyan használható eleméről van szó. Persze egy prospektus esetében nem csak a dizájn, hanem a megfelelő és igényes kivitelezés is fontos.

Bővebben

Névjegykártya nyomtatás

Az első benyomás nagyon fontos, mely talán az üzleti életben még inkább igaz. Lényeges, hogy hogyan viselkedünk, hogyan vagyunk felöltözve, de még az is, hogy mit nyújtunk át a jövendőbeli ügyfélnek, partnernek, ha egy névjegykártya átadására kerül a sor.

Bővebben

Szórólap nyomtatás

A szórólap készítés hatékony reklámozási módszer. A funkciója elsősorban az, hogy a potenciális vevők tudomására hozzuk, hogy vállalkozásunk létezik. A szórólap készítés akkor éri el a célját, ha jó eljárással és kivitelezési technológiával csinálják. Ellenkező esetben a végeredmény, vagyis a szórólap nem lesz más, csak hulladék, ami a környezetet szennyezi.

Bővebben