Naptár nyomtatás

Egy egyedi naptár nem csak arra kiváló, hogy könnyebben megjegyezhesse az ünnepeket, vagy az Ön számára fontos dátumokat, hiszen bármilyen naptárról is van szó az kiváló magán, vagy üzleti ajándék lehet, sőt még reklámhordozóként is megállja a helyét.

 


color naptarEgyedi naptár szeretteinek, vagy üzleti partnereinek


Mindenki örül annak, ha személyre szabott ajándékot kap, márpedig egy naptár könnyen személyre szabható. A szeretteiről készült képek, vagy a legutóbbi nyaralás képei, mind-mind kellemes emlékeket idéznek majd a megajándékozottban. Egy ilyen naptár még személyesebbé tehető, ha a szokásos ünnepek mellett a naptárra felkerülnek a rokonok születésnapjai, névnapjai, a fontosabb évfordulók.


Persze egy egyedi naptárral nem csak közeli ismerőseit, hanem üzleti partnereit, ügyfeleit is meglepheti. Ha a naptár hűen tükrözi cége arculatát és igényesen van kialakítva, akkor a rajta elhelyezett marketingkommunikációs üzenete biztosan célba ér majd.


Naptár típusok


Kártyanaptár


Egy kártyanaptár nagyon praktikus reklám szóróanyag lehet, hiszen könnyen elfér egy zsebben és alapvető funkciója mellett hatékonyan hirdetheti cégét, annak termékeit, vagy szolgáltatását egy egész éven át. Lepje meg partnereit, vásárlóit ilyen egyedileg kialakítható, apró ajándékkal.


Kérje egyedi árajánlatunkat!


Asztali naptár


Helyezzen el íróasztalán egyedi, céges asztali naptárját és használja, mint arculati elemet. Egy asztali naptár emellett kiváló ajándék is lehet, akár üzleti partnereiről, akár szeretteiről, barátairól van szó.


Kérje egyedi árajánlatunkat!


Falinaptár


Cége emblémájával ellátott üzleti falinaptár, vagy egy kedves emlékeket idéző, képekkel ellátott, magán jellegű naptár. A Fali naptárak mind a két célra kiválóak lehetnek. Akár üzleti partnereit, akár családtagjait, szeretteit szeretné meglepni egy ilyen ajándékkal, az biztos, hogy a siker garantált.


Kérje egyedi árajánlatunkat!


Fontos tudnivalók

  • Rendelés minimális mennyisége: 1 db
  • Ha szöveges információ mellett embléma ill. logó is szerepel, azt kérjük mellékelni.
  • A fájlokat e-mailben, pendrive-on, CD-n stb. tudjuk fogadni.
  • Ha Ön nem tudja megszerkeszteni plakátját, kiadványát, vagy az átalakításra szorul, akkor (a munka nagyságának függvényében) tervezési díjat számítunk fel.
  • Ajánlatkérésében feltétlen, pontosan adja meg, hogy milyen anyagból kell dolgoznunk.
Vissza