Matrica nyomtatás

Bátran kijelenthetjük, hogy a szórólapok és plakátok mellett napjainkra a matricák készítése vált az egyik legkeresettebb nyomdai szolgáltatássá. Ez a matricák széles körű felhasználhatóságának és a bennük rejlő jelentős marketingkommunikációs erőnek köszönhető. A matricák készülhetnek hagyományos papír, vagy vinyl kivitelben apró címke mérettől kezdve egészen az óriási, falakat beborító fólia matricákig.

 


A legfontosabb matrica típusok


Kirakat matrica


Egy üzlet utcafrontra nyíló kirakata egy kiváló reklámfelületnek bizonyulhat, ha azt az ember hatékonyan és ügyesen használja ki. Erre kínálnak megoldást az úgynevezett kirakat, dekor matricák. Az ilyen matricákkal sokkal színesebbé, figyelemfelkeltőbbé tehetjük kirakatunkat és egész üzletünket, így könnyebben becsábíthatjuk a vásárlókat. A kirakat matrica azonban nem csak marketingkommunikációs üzenetünk célba juttatására és figyelemfelkeltésre alkalmazható, hiszen a cég egységes arculatának kialakításában is segítségünkre lehet.


Kirakat matrica nyomtatás árak


Kérje egyedi árajánlatunkat!


Jármű matrica


Az autó dekor, vagyis autó matricák valójában két célt szolgálhatnak. Sokan azért látják el ilyen matricával járművüket, hogy azt egyedibbé varázsolják, hogy az sokkal jobban igazodjon saját ízlésükhöz. Mások azonban üzleti, promóciós célból helyeznek el autójukon matricákat, hiszen így a jármű mozgó, reklámhordozó eszközzé válhat. Céges autók matricával való ellátása az egységes arculat megteremtésében is nagyon hatékony eszköz lehet.


Jármű matrica kerülhet:

  • személyautókra
  • teherautókra
  • buszokra
  • kamionokra
  • robogókra


A speciális matricáknak köszönhetően ugyanolyan hatékonyan használható egy teherautó ponyváján, mint ahogy egy fényezett, lakozott karosszérián. Az autó matricák esetében használt fóliák könnyen formára vághatóak, így az íves vonalak is könnyen kialakíthatóak.


Jármű matrica nyomtatás árak


Kérje egyedi árajánlatunkat!


Padló matrica


Nem minden esetben a szem magasságában elhelyezett reklámüzenetek a legfigyelemfelkeltőbbek, hiszen rengeteg járókelő sétálás, vagy éppen sorban állás közben a földet nézi, így egy a padlón elhelyezett matrica könnyen szemet szúrhat.


Az ilyen padló matricák esetén fontos, hogy azok megfelelően bírják a terhelést, ezért egy laminált réteg fedi őket. Ezen laminált réteg ellenére eltávolításuk mégis könnyű és nem hagynak maguk után nyomot a padlón.


Padló matrica nyomtatás árak


Kérje egyedi árajánlatunkat!

Vissza